© Zeepkistenrace Groessen 2021 / Privacybeleid
Hoe wordt ik Sponsor
Om de zeepkistenrace mogelijk te maken zijn wij afhankelijk van sponsoren . Voor deze sponsoren hebben we diverse pakketten samengesteld, deze pakketten beginnen bij €50,- en stijgen in stappen. Per stap wordt aangegeven wat er als reclame prestatie tegenover staat. Mocht u interesse hebben om onze stichting en de zeepkistenrace financieel te ondersteunen kunt u hieronder de sponsor pakketten zien. Als u via de mail met ons contact opneemt komen wij bij u langs om het te bespreken Mocht u hoofdsponsor willen worden van de zeepkistenrace neem dan contact op via de mail op info@zeepkistenracegroessen.nl.
Brons €100 1 dranghekbanner , naamvermelding in het programmaboekje, 5 consumptie munten Zilver €200 2 dranghekbanners, naamvermelding in het programmaboekje, 10 consumptie munten Goud €300 3 dranghekbanners, naamvermelding in het programmaboekje, 15 consumptie munten Diamant €500 4x dranghekbanners, naamvermelding in het programmaboekje, in de krant en op de website , 20 consumptiemunten Club van 50 Het plaatsen van een naam achterin het programmaboekje. En het plaatsen van een door u aan te leveren bordje (a4 formaat) voor op het vrienden van op het terrein.
Sponsorpakketten
Sponsors info
Om de zeepkistenrace mogelijk te maken zijn wij afhankelijk van sponsoren . Voor deze sponsoren hebben we diverse pakketten samengesteld, deze pakketten beginnen bij €50,- en stijgen in stappen. Per stap wordt aangegeven wat er als reclame prestatie tegenover staat. Mocht u interesse hebben om onze stichting en de zeepkistenrace financieel te ondersteunen kunt u hieronder de sponsorovereenkomst inzien. Als u via de mail met ons contact opneemt komen wij bij u langs om het te bespreken Mocht u hoofdsponsor willen worden van de zeepkistenrace neem dan contact op via de mail op info@zeepkistenracegroessen.nl.
© Zeepkistenrace Groessen 2021 / Privacybeleid
Sponsorpakketten
Brons €100 1 dranghekbanner , naamvermelding in het programmaboekje, 5 consumptie munten Zilver €200 2 dranghekbanners, naamvermelding in het programmaboekje, 10 consumptie munten Goud €300 3 dranghekbanners, naamvermelding in het programmaboekje, 15 consumptie munten Diamant €500 4x dranghekbanners, naamvermelding in het programmaboekje, in de krant en op de website , 20 consumptiemunten Club van 50 Het plaatsen van een naam achterin het programmaboekje. En het plaatsen van een door u aan te leveren bordje (a4 formaat) voor op het vrienden van op het terrein